Vásárlási feltételek

Vásárlási Feltételek Bontott termékekre

Bontott alkatrészekre a cégünk beszerelési garanciát vállal. A beszerelési garancia keretében cégünk a vásárolt termék hibája vagy nem megfelelően működése esetén vállalja, hogy a vásárlástól számított 3 naptári napon belül a vásárolt alkatrészt kicseréli.
A vásárló által megvásárolt, és a garancia alatt visszahozott sérült terméket nem áll módunkban visszavenni vagy cserélni.


Cégünk a vásárlás előtt a szemrevételezés módszerével biztosítja a vásárlót a termék sértetlen, rendeltetésszerű használatra alkalmas állapotáról. A vásárló felelőssége megbizonyosodni arról, hogy az átvett termék sértetlen, rendeltetésszerű használatra alkalmas, beépíthető állapotban került számára átadásra. A vevő vásárlásával elismeri, hogy adott bontott terméket szemrevételezte, átvizsgálta, annak minőségét megfelelőnek találta.

A vevő felelőssége a megvásárolni kívánt termék egyértelmű beazonosítása (alvázszám, motorszám, típus, évjárat, pótalkatrész felmutatása, stb.). Felhívjuk a vásárlók figyelmét, hogy futárszolgálattal csak cikkszám szerint azonosított alkatrészeket tudunk küldeni, a cikkszám nem megfelelő, hibás, téves feltüntetéséből eredő károkért, költségekért a vásárló felel.

Felhívjuk a vásárlóink figyelmét, hogy az általunk forgalmazott termékek felhasználására, beszerelésére szigorú szabályok vonatkoznak. A termék beszerelését, cseréjét bízzák szakszervizre (szakemberre)! A nem megfelelően beszerelésért, az előírások be nem tartásáért felelősséget nem vállalunk. A vásárolt termékek felhasználásáért cégünket semmi nemű felelősség nem terheli. A nem rendeltetésszerű használat vagy szakszerűtlen beszerelésből eredendő meghibásodott alkatrészekre nem vállalunk garanciát. Cégünk nem vállal felelősséget a vásárolt alkatrész beépítésével esetlegesen okozott károkért, és nem vállal semminemű felelősséget továbbá a vevőnél bármilyen okból a termék használata során jelentkező következménykárokért sem.

A honlapon  termékképek kizárólag tájékoztatásra szolgálnak, a rendelhető készletek tartalmáról, tartozékokról, járulékos kiegészítők meglétéről információt nem közölnek. Az árlistákban előforduló esetleges hibákért megértésüket kérjük! Cégünk nem felelős az árazási vagy egyéb hibákért, és fenntartja a jogot a félreértésen alapuló megrendelések törlésére. A vételár mindig a kiválasztott áru mellett feltüntetett bruttó ár, amely tartalmazza az Áfát is.

A termék kiszállításának költsége a vevőt terheli.

A vevő vásárlásával igazolja, hogy megismerte és elfogadja a Wirex-Ker Kft. mindenkor hatályos fenti általános vásárlási feltételeit.

Opel Monor

Opel autók új, felújított bontott alkatrészei raktárról, kedvező áron.

Gyors kiszolgálás, postai csomagküldés, telefonos rendelés.
Hívjon minket bizalommal!

Kapcsolat

Opel Monor
0620 9443206

opelmonor@gmail.com